023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

Technogym is de officiële leverancier van vijf Olympische Spelen. Als partner van teams en atleten, heeft Technogym ervaring opgedaan in de trainingsmethodes en behoeften van sporters in tal van disciplines. Deze ervaring vormt de basis van de ontwikkeling van de SKILLMILL. Deze nieuwe methode is ontwikkeld om sportprestaties te verbeteren.

Geïnspireerd door atleten

SKILLMILL™ is het resultaat van twee decennia ervaring van Technogym als officiële leverancier van fitnessuitrustingen voor de Olympische Spelen. Met de SKILLMILL kan de doordeweekse atleet kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en lenigheid  verbeteren. Een unieke oplossing die een ruime variëteit biedt aan oefeningen om alle energiesystemen van het lichaam te trainen. SKILLMILL is een trainingsoplossing voor actieve sporters om sportprestaties te verbeteren. Het stelt je in staat om te schakelen van hardlopen zonder weerstand naar hardlopen op hoge snelheid met volledige weerstand.

Met de SKILLMILL kun je de sportprestaties verbeteren door:

  • Het verbeteren van het vermogen van het lichaam om complexe neuromusculaire bewegingen uit te voeren. Van basale, geleidelijke progressie tot geavanceerde fundamentele bewegingen.
  • Het verbeteren van de aspecten van vermogen, snelheid, uithoudingsvermogen en behendigheid. De SKILLMILL leent zich bij uitstek voor ‘high intensity interval training’.
  • Het verbeteren van looptechniek.

Je kunt nu de SKILLMILL bij ons proberen in de fitness. Wij hebben dit unieke apparaat toegevoegd aan ons trainingsaanbod  als een verdere uitbreiding op het gebied van functioneel trainen. Maak een afspraak bij je fitness trainer om je sportprestaties te verbeteren. Bekijk hier de video.