023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

XCORE ® staat voor een intensieve core training waarbij effectiviteit en plezier samengaan. De XCORE® workout is een training voor rug-, buik- en heupspieren met behulp van de XCO-Trainer®. De XCO-Trainer® is een rode buis die een bewegende massa granulaat bevat.

Aan het begin en aan het einde van elke beweging zorgt de XCO-Trainer® voor extra belasting van de spieren en bindweefsel door het hele lichaam. Dit speciale effect staat bekend als ‘Reactive Impact’ en biedt je de beste training voor je core!

Hoe ziet een XCORE training eruit?

De training bestaat uit veel dynamische oefeningen met de XCO-Trainer®. Train je uithoudingsvermogen, versterk je spieren en bindweefsel en verbrand veel calorieën. De 45 minuten durende XCORE® Workout is een effectieve, eenvoudige, dynamische en intense core training. De muziek maakt het verschil: de mix van de laatste en beste hits maakt dat je alles wilt geven tijdens de explosieve oefeningen. Voor je het weet, heb je weer een leuke en energieke les gevolgd.

Is de XCORE workout veilig?

Ons trainer team werkt samen met een team van bekende fysiotherapeuten om ervoor te zorgen dat de dynamische oefeningen van de XCORE® Workout veilig kunnen worden uitgevoerd door alle deelnemers. De XCORE® Workout wordt uitsluitend gegeven door gecertificeerde XCORE®-instructeurs. Ze worden getraind en doorlopend bijgeschoold om jou op een verantwoordelijke en effectieve manier het optimale uit een training te laten halen.

Wat doet XCORE workout voor je?

  • Vergroot uithoudingsvermogen
  • Verlaagd percentage lichaamsvet
  • Gevormde buikspieren
  • Een sterke onderrug
  • Verminderde gevoeligheid voor blessures
  • Verbeterde coördinatie en algehele balans
  • Verbeterde rompstabiliteit

 

De XCORE lessen worden gegeven op donderdagavond 19.00 uur en zaterdagochtend om 10.00 uur.