023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

Dit programma is bedoeld voor werknemers die langdurige klachten houden na COVID-19 infectie en verzuimen. Werknemers die langdurig vermoeid blijven en restklachten houden na een doorgemaakte COVID-19 infectie komen in aanmerking voor dit multidisciplinaire programma.  

Wij hebben veel expertise in het multidisciplinair begeleiden van cliënten met chronische (pijn)klachten en een aspecifiek klachtenbeeld. De behandeling is altijd gericht op herstel van belastbaarheid en verbeteren van participatie en inzetbaarheid in werk.  

Er staat een multidisciplinair zorgteam klaar om uw werknemer te helpen. Onze revalidatieartsen, fysiotherapeuten, bedrijfsfysiotherapeuten, ergotherapeuten en psychologen komen graag in actie om samen met onze cliënten hun doelen te bereiken. 

De behandeling bestaat uit een nazorgprogramma van 8-16 weken. De totale duur is afhankelijk van de individuele problematiek.  De werknemer wordt door professionals uit meerdere disciplines behandeld, waarbij de focus ligt op reconditionering en inzetbaarheid. Het Covid-nazorg programma wordt op maat gemaakt en is gebaseerd op de unieke situatie van de cliënt. De vooruitgang wordt continu geëvalueerd en gemeten. 

Kosten
Een kennismakingsgesprek is altijd kosteloos en binnen 3 dagen na aanmelding. Na het kennismakingsgesprek wordt er een intake verricht door het team van professionals. Daaraan zijn wel kosten verbonden. Uit de intake volgt een advies voor een behandelplan en een nazorgprogramma op maat. U ontvangt daarvoor een offerte. Het kan zijn dat fysiotherapie voldoende is voor uw medewerker. In dat geval is er een verwijzing nodig van de huisarts en wordt de zorg volledig vergoed door de zorgverzekeraar. Als er mogelijkheden zijn tot cofinanciering vanuit de basiszorg zullen wij aan u voorleggen. Interesse? Neem contact op met maaike.verstraten@nieuwgroenendaal.nl