023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

Mijn naam is Fokke van der Knaap, 22 jaar en ik kom uit Hoofddorp! Sinds vorig jaar zomer ben ik weer terug in Nederland na een backpack avontuur van 7 maanden door Zuidoost-Azië, Australië en Nieuw-Zeeland.

Toen ik terugkwam in Nederland heb ik het studeren, werken en natuurlijk het sporten weer opgepakt. Met sporten bedoel ik natuurlijk BODYPUMP! Mijn favoriete groepsles en binnenkort hopelijk ook die van jullie.

BODYPUMP is een groepsfitnessprogramma waarbij kracht en uithoudingsvermogen worden getraind om sterker te worden en daarbij zo veel mogelijk calorieën te verbranden! Ik pump al jaren, maar sinds een paar maanden heb ik het officiële papiertje hiervoor ook binnen, dus geef ik les bij verschillende sportscholen in de regio Haarlemmermeer. Sinds oktober geef ik ook elke woensdag avond van 19:30 tot 20:30 uur BODYPUMP bij Nieuw-Groenendaal, dus heb je een keer zin om mee te doen, kom gezellig langs!

Wil je sterker, fitter en strakker worden? Dan zou ik de woensdagavond alvast in je agenda zetten! Tot dan! Sportieve groet, Fokke