023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

Na vier jaar afwezigheid is De Heemstede Loop terug. Haal je hardloopschoenen dus maar uit de kast, want op zondag 29 oktober vindt de langverwachte Heemstedeloop weer plaats in het hart van onze prachtige gemeente. Dit jaar belooft het evenement groter, spannender en energieker dan ooit te worden, met een uitdagende route en een levendige sfeer die lopers van alle niveaus zal inspireren. 

Met verschillende afstanden en categorieën is er een passende uitdaging voor de hele familie. De routes nemen je mee door de schilderachtige straten, parken en groene omgeving van Heemstede, waardoor je een unieke kans krijgt om de schoonheid van onze gemeente al rennend te ervaren. Maar de Heemstedeloop is niet alleen een sportevenement. Het is een feestelijke bijeenkomst met muziek, entertainment en enthousiaste toeschouwers. De atmosfeer zal gevuld zijn met positieve energie en aanmoedigingen, die je zullen stimuleren om het uiterste uit jezelf te halen en de finish te bereiken.

Of je nu een doorgewinterde hardloper bent, een recreatieve renner, of zelfs als je je allereerste hardloopstappen zet, de Heemstede Loop biedt voor ieder wat wils. Schrijf je nu in voor de 10 KM, 5 KM of doe mee aan de Les Petits KidsRun van 1500 meter.

Inschrijfformulier Heemstede Loop 29 oktober 2023 (inschrijven.nl)