023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

Na achttien en een half jaar bij Nieuw Groenendaal praktijk te hebben gevoerd, verhuist Henkjan Heming, orthopedisch manueel therapeut en fysiotherapeut, op 4 april a.s., zijn praktijk van de Sportparklaan 18 naar de Postlaan 2 in Heemstede.

Dit voorjaar rondt hij de opleiding ‘Haptotherapie’ aan de Academie voor haptonomie in Doorn af. Op dit moment werkt hij al, als haptotherapeut i.o., twee middagen per week in een praktijkruimte in Bloemendaal.

“Kamer 4”, waar hij bijna 2 decennia te vinden was, is niet geschikt om haptotherapeutische cliënten te zien en “toevallig” kwam de ruimte van collega Ineke van Rijsselberg, die ging stoppen met haar praktijk, deze winter vrij. Het heeft zo moeten zijn….

Op de Postlaan kan Henkjan de manuele therapie en de haptotherapie prima combineren.

Hij blijft dus ook gewoon als manueel therapeut actief. Nieuw Groenendaal en Henkjan blijven samenwerken. Dit betekent voor u dat u voor afspraken manuele therapie, naast het praktijknummer van Henkjan, ook gewoon de balie van Nieuw Groenendaal kunt blijven bellen om een afspraak met Henkjan te maken.  Voor u verandert dus alleen de locatie van de praktijk.

Henkjan Heming
Postlaan 2, 2102 VH Heemstede.
Orthopedische manuele therapie. Haptotherapie. Fysiotherapie
Telefoon: 06-11306709 en 023-7600 600
Email: praktijk@heming.nl