023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

Het blijkt voor veel sporters lastig om langdurig gemotiveerd te blijven en daarmee hun doelen te bereiken. Hier zijn een aantal handige tips die je kunnen helpen je trainingsprogramma vol te blijven houden en wel het resultaat te halen dat je graag wilt.  

Plan de eerste 3 maanden alle trainingen in je agenda
Een plan is niks zonder planning. Het plannen van je trainingen vergroot de kans op een langdurig actief bezoek aan Nieuw GROENENDAAL en dus op het behalen van je doelen. Vaste dagen en tijden om te sporten vergroten ook de kans op succes.

Bespreek je valkuilen
Het in kaart brengen van belemmeringen om je doel te bereiken helpt direct om deze te vermijden. Onze trainers in de fitness staan voor je klaar om je te motiveren, stimuleren en te coachen. Heb je moeite met het volhouden van je  fitness programma maak dan een afspraak in de fitness.

Denk na over oplossingen
Bedenk eens welke hulp je kunt inschakelen om succesvol je doel te bereiken. Het nadenken over je valkuilen en oplossingen bedenken is ook een grote succes factor. 

Zorg voor progressie
Vooruitgang en resultaten, hoe klein ook, zorgen altijd voor een stimulans om door te gaan. Bespreek de gebieden waarin je vooruitgang wilt boeken met je coach, noteer ze en check ze regelmatig. Je kunt bijvoorbeeld regelmatig je lichaamssamenstelling, conditie en kracht laten meten in de fitness. Stel niet alleen resultaatdoelen maar ook gedragsdoelen. Bijvoorbeeld: mijn doel is om deze maand 3 keer per week naar de sportschool te gaan. 

Doel bereikt? Stel dan een nieuw doel!
Gefeliciteerd je hebt je eerste doel gehaald! Een nieuw doel bedenken, hoe gaaf is dat! Het helpt je bovendien om lekker door te gaan met bewegen.  Heb je hulp nodig om een nieuw sportief doel te stellen? Vraag het ons, wij helpen je graag.