023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

Helaas zijn wij weer gedwongen om onze deuren voor je te sluiten tot 19 januari.  Omdat het nu zo belangrijk is om in beweging te blijven willen wij je van dienst zijn met al onze kunde en kennis. Wij hebben een pakket samengesteld waarmee je thuis kan sporten.

• Thuisprogramma’s via onze MyWellness App, dit is inclusief schema’s en voorbeeldvideo’s. Al onze trainers staan online voor je klaar om je op weg te helpen. Wij kunnen je ook een schema sturen via email. Wil je hiermeer informatie over de thuisprogramma’s stuur dan een email naar mantel@nieuwgroenendaal.nl

• Wij maken zelf korte online trainingsvideo’s. Deze kun je vinden via Facebook en het YouTube kanaal Nieuw Groenendaal.

• Met dank aan LES MILLS mogen wij tijdelijk meer dan 100 workouts aanbieden. Er is voor elk wat wils, van een hoge intensiteit intervaltraining, ontworpen om kracht en fitness snel te verbeteren, dans fitness workouts, BODYCOMBAT workouts tot mindfulness workouts zoals BodyBalance. Je vindt de link op onze homepage. Je hoeft niet te klikken op ‘subscribe’  maar rechtstreeks op de foto van je favoriete les en je kunt aan de slag.

Wij zijn bezig om een groepslesrooster te maken voor live groepslessen via Zoom. Wil je hier meer over weten stuur dan een mail naar vanderzwan@nieuwgroenendaal.nl

Hopelijk mogen wij je snel weer in ons centrum ontmoeten.