023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

Onze lieve collega Jeanette start op 5 oktober een heel groot avontuur. Samen met haar vriendin Alexandra gaat ze een mountainbiketocht ondernemen dwars door Tanzania voor een betere gezondheid in Afrika (Tanzania) en steunen hierbij AMREF Flying Doctors NL. Ze gaan in 6 dagen 400 km fietsen dwars door de bergen. Wil je Jeanette en haar vriendin helpen bij het steunen van het goede doel? 

Zij zamelen geld in voor AMREF Flying Doctors NL en jouw donatie maakt een verschil. Op de site www.africaclassic.nl kun je meer informatie vinden. Kies dan deelnemers en kies team JA frika om te doneren.  Via deze link is het ook mogelijk: https://www.africaclassic.nl/jeanette-van-der-meij-team-ja-frika . Jullie bijdrage wordt enorm gewaardeerd!

AMREF Flying Doctors

Deze organisatie is begonnen in 1957 als Flying Doctors om medische hulp te bieden aan afgelegen gemeenschappen in Oost-Afrika. Tegenwoordig werken zij samen met kwetsbare gemeenschappen in Ethiopië, Kenia, Zuid-Soedan, Tanzania, Oeganda en Zambia, Zuid-Afrika en Senegal. In deze landen leiden ze zorgverleners op, bieden ze basiszorg en geven ze voorlichting. Hiermee bereiken zij nog eens 30 landen in Afrika. 

Met meer dan 60 jaar ervaring in het leveren van gezondheidszorg en het bouwen van gezondheidssystemen in Afrika, ondersteunen ze mensen in het hart van de gemeenschap. Ze richten zich vooral op vrouwen en kinderen om de gezondheid structureel te verbeteren. Meer informatie over de AMREF Flying Doctors kun je vinden op https://www.amref.nl