Klantenvoordeelpas 2020

Wij bieden alle leden in samenwerking met de Vrienden van Nieuw Groenendaal de klantenvoordeelpas 2020. Bij al de deelnemende ondernemers ontvangt u standaard 10% korting op vertoon van uw klantenpas of bij het gebruik van de kortingscode.

Alle onderstaande ondernemers zijn Vrienden van Nieuw Groenendaal. Hier kunt u gebruik maken van uw klantenvoordeelpas. Vraag de ondernemer naar de voorwaarden.

bloemenhof

Bloemenhof, standaard 10% korting
Raadhuisstraat 98a, 2101 HJ Heemstede
Tel: 023-5285522 www.bloemenhofonline.nl
heemstede@bloemenhofonline.nl

beauty-by-marit

Beauty By Marit, standaard 10% korting

Paul Krugerstraat 17, 2021 XL Haarlem
Tel: 0653834369 www.beautybymarit.nl 
info@beautybymarit.nl

LOGO lincherie_orange

Lincherie Haarlem, standaard 10% korting (alleen in Haarlem)
Oude Groenmarkt  4 Haarlem, 2011 HL Tel: 023-5310519
haarlem@lincherie.nl

logomedica

Medica Markt, www.medicamarkt.nl
Kortingscode: ng2020

 

beach-shop

Beach – Shop, www.beach-shop.nl 
Kortingscode: ng2020

 

kaptein

Kaptein Schoenen, standaard 10% korting
Raadhuisstraat 99, 2101 HE Heemstede. 023-5286745
www.kapteinlederwaren.nl  info@kapteinschoenen.nl

 

zusenzo

Zus & Zo Fashion
Standaard 10% korting met uitzondering op de sale
Binnenweg 60 2101 JL Heemstede. 023-5580940

logo-bbprintoffice

B&B Print en Office, standaard 10% korting
met uitzondering van cartridges en lopende acties.
Binnenweg 68, 2101 JL Heemstede  023-5290138
www.bbprintoffice.nl   info@bbprintoffice.nl

 

Boulangerie Oscar, Standaard 10% korting
Boulangerie Oscar, Binnenweg 27,
2101 JA Heemstede, 023-583 00 40
https://www.boulangerieoscar.nl

Boulangerie Oscar, Halkade 19,
1976 DC Ijmuiden, 0255-57 81 61
https://www.boulangerieoscar.nl

Aangepaste maatregelen

 

De gedeeltelijke Lock down is van kracht en gelukkig mogen wij openblijven.  Dit geldt voor zowel de praktijk als de sportschool.  Wij kunnen min of meer volgens dezelfde regels doordraaien met een paar kleine aanpassingen. Hieronder de aanpassingen en ons sportaanbod voor de komende periode. 

Kleedkamers en douches 

 Onze kleedkamers en douches zijn in principe gesloten, maar mogen wel gebruikt worden voor de lockers en het toilet. Maar als het niet nodig is om de kleedkamers te gebruiken dan vragen wij jullie om zoveel mogelijk de tassen en jassen in de hal boven te plaatsen en het pand na de training via de welbekende nooddeur te verlaten. Dit om zo min mogelijk contacten te laten plaatsvinden. De sauna’s blijven wel open en de saunagangers mogen gebruik maken van de douches. De kleedkamers zijn door de luchtzuiveringsinstallatie met UV-C licht optimaal veilige ruimtes. 

 Groepslessen 

 Voor de groepslessen binnen en buiten geldt een maximaal aantal van 12 deelnemers. Voor de spinninglessen is dit 10. De belangrijkste regel blijft 1,5 meter afstand. Voor de buitenlessen en zwembadlessen geldt tevens dat het aantal deelnemers per les wordt onderverdeeld in groepjes van 4. Dus bij een maximaal aantal deelnemers van 12 krijg je 3 groepjes van 4 waarbij de afstand onderling 1,5 meter moet zijn en de afstand tussen de groepjes meer dan 1,5 meter. 

 Koffiecorner 

 Onze koffiecorner blijft helaas gesloten voor sportende klanten en patiënten. De lounge is vooral bedoeld voor wachtende patiënten. Wij willen onze sportende leden vragen direct naar boven te gaan naar de fitnesszaal of aerobiczaal en na afloop niet te socializen in de lounge. Hoe minder mensen in de wachtruimte hoe veiliger. 

 Mondkapjes 

 Ons dringende advies is om mondkapjes te gebruiken. Dit geldt voor patiënten en sportende klanten. Wij adviseren om met een mondkapje binnen te komen tot aan de sportzaal. Tijdens het sporten hoef je geen mondkapje op en na het sporten weer wel zolang je binnen het pand bent.  Wij zullen als personeel ook zoveel mogelijk de mondkapjes dragen tijdens het lopen door de gangen, behandelkamers en oefenzalen 

 Sport aanbod 

Al onze lessen zijn gebaseerd op het protocol ‘Verantwoord Sporten protocol’ voor een veilige sportomgeving. Hieronder de activiteiten die wij aanbieden in november 

  •  Fitness 
  • Groepslessen binnen 
  • Buitensportlessen 
  • AquaFit zwembad 
  • Sauna 

Je kunt onbeperkt reserveren via onze Sportivity reserveringsapp. De cardio apparatuur in de fitnesszaal kan worden gebruikt voor lichte training voor maximaal 10 minuten per apparaat. Voor het reserveren kun je onze Sportivity app downloaden via de app stores. Samen met je emailadres als gebruikersnaam en je aangemaakte password krijg je toegang tot Sportivity. Je kunt onbeperkt lessen reserveren. Je kunt je ook in de app afmelden als je niet komt. Dit is voor ons belangrijk aangezien we nu nog een maximaal aantal sporters kunnen toelaten. Je kunt je lessen 8 dagen van tevoren boeken.  

Heb je vragen laat het ons weten via email info@nieuwgroenendaal.nl of bel met 023 7600600. 

aanmelden

Het laatste nieuws volgen? Meld u hieronder aan voor onze nieuwsbrief.

Partners

Wij zijn o.a. aangesloten bij: