023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

Naar buiten gaan heeft veel voordelen. Zoals een frisse neus, vitamine D en een doses nieuwe energie. Buiten bewegen is niet alleen fijn voor je lijf maar zeker ook voor je geest. Even je hoofd leegmaken en weer blij naar huis. Wij bieden elke dag buiten lessen aan. Ongeacht de weersomstandigheden gaan de lessen door. Er is namelijk geen slecht weer, alleen slechte kleding :). Lees hier meer over ons buitensport aanbod.

Fitness circuits
Dit zijn korte intensieve fitnesslessen van 30 minuten waarbij je werkt aan je kracht, uithoudingsvermogen en balans. Er wordt o.a. gewerkt met gewichten, ballen, elastieken en steps. Al je spieren komen hierbij aan de beurt. Deze lessen vinden dagelijks plaats op de parkeerplaats naast Nieuw Groenendaal.

Power Walk
Dit is een intensieve wandelvorm waarbij je heel veel stappen zet, actief je armen gebruikt en krachtoefeningen worden gedaan met materialen uit de natuur. De lessen starten op de parkeerplaats van het Groenendaalse Bos (naast het restaurant) onder leiding van Annemarie. De lessen zijn op woensdag en vrijdag om 09.00 uur. De les duurt 60 minuten.

Nordic Walking
Dit is wandelend langlaufen met gebruik van nordic poles. De nordic walking techniek zorgt ervoor dat je 90% van al je spieren activeert. Er is aandacht voor techniek en conditie. Er zijn nordic walking stokken beschikbaar.  De lessen starten op de parkeerplaats van het Groenendaals Bos (naast het restaurant) onder leiding van Rutger. De lessen zijn op dinsdag en donderdag om 11.30 uur. De les duurt 60 minuten.

Sportief Wandelen
Een actieve wandelvorm waarbij inspanning en gezelligheid wordt gecombineerd. Een fijne wandeltraining in de heerlijke buitenlucht.  .  De lessen starten op de parkeerplaats van het Groenendaalse Bos (naast het restaurant) onder leiding van Judith. De les is op dinsdag om 09.00 uur.

Bootcamp
Bootcamp is een intervaltraining met verschillende fitnessoefeningen. De ideale work-out om je sterk, strak, slank en energiek te laten voelen. Er wordt gebruikt gemaakt van fitnessmaterialen. Gegeven door bootcamp specialist Eva op woensdag 8.30 en zondag 10.00 op de parkeerplaats van Nieuw Groenendaal. De les duurt 50 minuten

HIT
HIT is een intensieve intervaltraining van 30 minuten met gebruik van eigen lichaamsgewicht. Je verbetert snel je uithoudingsvermogen, snelheid en kracht.  Bovenal verbrand je veel calorieën.  De oefeningen zijn eenvoudig en makkelijk te volgen. Je kunt hierbij denken aan sprongvormen, burpees en pushups. De les is op woensdag 9.30 uur en op zondag om 11.00 uur. Dit alles onder de bezielende leiding van Eva.