023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

In deze persoonlijke rubriek stelt een collega zich aan je voor. Niet alleen op het gebied van zijn of haar specialismes maar ook op een wat meer persoonlijker vlak. Zo leer je de mens achter de professional kennen. In deze editie stelt Ferdinand, nieuw in de fitness, zich aan je voor. Je kunt hem aantreffen op maandagavond en zaterdagochtend. 

Ik ben Ferdinand Felix, inmiddels 66 jaar en woon samen met mijn vrouw in Hoofddorp. Ik heb een dochter, zoon en een kleinzoon. Ik ben sinds 21 oktober 2022 in dienst bij Nieuw Groenendaal als fitness instructeur. Ik ben met pensioen sinds 1 januari 2023 en heb vorig jaar de opleidingen Fitness instructeur, Fitness small group trainer en Fitness Master gevolgd en gehaald bij AALO. Mijn stage heb ik bij Nieuw Groenendaal gelopen.

Mijn doelstelling als fitness instructeur is om 50-plussers te helpen en begeleiden. Ik heb altijd gezegd dat als ik met pensioen ga dat ik iets ga doen dat ik leuk en plezierig vind. Dit is totaal anders dan het werk wat ik meer dan 40 jaar heb gedaan. Voor mijn pensioen was ik manager, adviseur, projectmanager en programmamanager in de ICT-branche.

Mijn sport is karate (sinds mijn 12de) en heb hierin de licenties leraar en scheidsrechter. Daarnaast beoefen ik ook iaido (Japanse zwaard kunst). Verder heb ik genoeg klusjes te doen thuis, dus ben lekker bezig.