023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

In deze persoonlijke rubriek stelt een collega zich aan je voor. Niet alleen op het gebied van zijn of haar specialismes maar ook op een wat meer persoonlijker vlak. Zo leer je de mens achter de professional kennen. Deze keer Lisa Meijer, dit jaar voor de derde keer moeder geworden en Pilates docente. 

Ik ben Lisa, en ik heb vele rollen, net als jij waarschijnlijk. Ik ben moeder, dochter, zus, nichtje, partner, vriendin, danser, docent, lichaamswerker, collega, ondernemer en alles wat ik nog ga worden.  

Mama
In 2016, 2019 en 2023 ben ik mama geworden van twee prachtige lieve dochters en een zoon. Sinds ik zelf moeder ben ervaar ik hoe fijn het is om andere moeders om me heen te hebben. Wat een geweldig mooie en ongelooflijk bijzondere taak hebben wij gekregen. Het eerste jaar heb ik enorm moeten wennen aan het nieuwe leven. Het moederschap vind ik fantastisch, maar soms ook verwarrend, vermoeiend en confronterend. Het helpt om verhalen te delen en naar elkaar te luisteren. Jij en ik zijn namelijk niet de enigen met onzekerheden en vraagstukken die ons bezighouden.  

Pre- en Postnataal
Sinds 2013 ben ik mij gaan verdiepen in pre- en postnatale Pilates. Al snel kon ik de lessen Zwanger & Fit starten. Ik voelde meteen dat dit werk mij op het lijf geschreven is, maar waarom dat zo was begreep ik nog niet. Bij wijze van onderzoek en uit pure nieuwsgierigheid heb ik vervolgens een jaar als (student) kraamverzorgster gewerkt en las ik alles wat los en vast zit over het onderwerp. Maar het waren mijn eigen zwangerschap, bevalling en kersvers moederschap waardoor ik écht besefte waarom ik zo graag met zwangeren en jonge moeders wil werken: in deze bijzondere periode van het leven hebben wij vrouwen elkaar hard nodig. Ik ben overtuigd van het belang dat vrouwen de mogelijkheid krijgen om elkaar in deze ingrijpende tijd van hun leven te ontmoeten en ondersteunen. Ik ontmoet je graag in de lessen Zwanger&Pilates en Post Partum Pilates.