023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

In deze persoonlijke rubriek stelt een collega zich aan je voor. Niet alleen op het gebied van zijn of haar specialismes maar ook op een wat meer persoonlijker vlak. Zo leer je de mens achter de professional kennen. Deze keer is het de beurt aan stagiaire Mart van Geel.

Hallo allemaal, 

Ik ben Mart van Geel ik ben 23 jaar oud en zit op dit moment in het 3e jaar van de opleiding fysiotherapie. Komend half jaar loop ik stage bij Kim van ’t Hof. Jullie zullen mij dus op maandag, dinsdag en vrijdag in de praktijk zien rondlopen. Ik zou de praktijk graag snel goed willen leren kennen, schroom dan ook niet om mij aan te spreken voor een gezellig praatje.

Ik ben geboren en getogen in het hoge noorden, een dorp in Groningen genaamd Haren. Dit mooie dorpje heb ik verlaten om fysiotherapie te gaan studeren in Leiden. Ik ben in 2020 met deze opleiding begonnen.

Mijn interesse voor fysiotherapie is voortgekomen uit mijn jeugd, ik hockey namelijk al heel mijn leven en heb hierdoor regelmatig bij de fysiotherapeut gelopen.