023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

In deze persoonlijke rubriek stelt een collega zich aan je voor. Niet alleen op het gebied van zijn of haar specialismes maar ook op een wat meer persoonlijker vlak. Zo leer je de mens achter de professional kennen. In deze editie is het de beurt aan Pamela, nieuw bij de receptie maar al jaren bij Nieuw Groenendaal.

Na 12 jaar te hebben gesport bij Nieuw Groenendaal heb ik in maart gesolliciteerd naar de functie van receptioniste. De ongedwongen, huiselijke sfeer bij Nieuw Groenendaal vind ik erg prettig en daar werk ik graag aan mee. Mijn werk is het ontzorgen van zowel de medewerkers, patiënten als de klanten die bij ons komen. Door mijn ervaring in onder andere de detailhandel, horeca- en hotelbranche heb ik gemerkt dat ik graag een glimlach op het gezicht van mensen tover.

In mijn vrije tijd doe ik dat ook graag bij mijn partner, kinderen en vrienden. Ik organiseer feesten, borrels, brunches en ga regelmatig naar muziekoptredens en theater. Door mijn energieke en enthousiaste persoonlijkheid is het voor mij belangrijk om regelmatig te bewegen. Dat doe ik door te sporten, te dansen en te fietsen.

Ik ben nieuwsgierig en behulpzaam, dus als je vragen hebt, aarzel niet om even langs te komen bij de receptie.

Groetjes,
Pamela