023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

In deze persoonlijke rubriek stelt een collega zich aan je voor. Niet alleen op het gebied van zijn of haar specialismes maar ook op een wat meer persoonlijker vlak. Zo leer je de mens achter de professional kennen. Deze keer is het de beurt aan stagiaire Ruben Spierenburg.

Sinds 6 februari loop ik mijn juniorstage Fysiotherapie bij Nieuw Groenendaal. Daarom lijkt het me leuk om mijzelf kort aan iedereen voor te stellen. Mijn naam is Ruben en ik zit ik in mijn tweede jaar van de deeltijdstudie Fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht. Ik ben 42 jaar oud en woonachtig in Heemstede. Mijn werkende leven heb ik doorgebracht binnen de marketing, en dan met name in de dienstverlenende sector. Daar kwam ik er al achter dat ik de meeste voldoening haal uit het intermenselijke contact. Dat is een van de redenen dat ik besloten heb het roer om te gooien en mij hopelijk te gaan ontwikkelen tot een goede fysiotherapeut.

Mijn hobby’s zijn onder andere fitness, hardlopen en wielrennen. Daarnaast interesseer ik mij voor voeding en ben ik veel bezig met de balans te zoeken tussen lichaam en geest door het beoefenen van Qigong en meditatie. Het geeft mij veel voldoening om mensen te helpen en mij dienstbaar op te stellen. Daarbij kijk ik graag vanuit een holistische visie naar de mens. Daarom studeer ik naast Fysiotherapie ook Complementaire Geneeskunde en hoop aspecten van die studie in de toekomst te kunnen combineren met mijn rol als fysiotherapeut.

Ik ben benieuwd naar alle ervaringen en leermomenten die ik ga opdoen tijdens deze stage. Meestal ben ik aanwezig op de dinsdagen dus als je vragen hebt of gewoon een praatje wilt maken kom dan gerust even gedag zeggen.

Met sportieve groet,

Ruben Spierenburg