023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

In deze nieuwe rubriek stelt een collega zich aan je voor. Niet alleen op het gebied van zijn of haar specialismes maar ook op een wat meer persoonlijker vlak. Zo leer je de mens achter de professional kennen. In deze aflevering lees je meer over Femke Versluis.

Passie voor sport
Mijn naam is Femke Versluis, ik ben 21 jaar oud en inmiddels als 4 jaar werkzaam bij Nieuw Groenendaal. Ik ben opgegroeid in Alblasserdam, een dorpje in Zuid Holland. Hier was ik altijd al erg bezig met verschillende sporten leren kennen. Ik heb 10 jaar lang op turnen gezeten waarbij ik uiteindelijk ook in de selectie kwam en aan regionale wedstrijden mee mocht doen. Daarnaast heb ik ook een aantal andere sporten geprobeerd; tennis, volleybal, korfbal zijn de sporten die ik uiteindelijk ook voor iets langere tijd heb gedaan. Zo is ook een beetje mijn passie voor sport ontstaan.

Stage
Toen ik van de middelbare school kwam ben ik Sportkunde gaan studeren op het Inholland in Haarlem. Dit was ook de reden dat ik in Haarlem op mezelf ben gaan wonen. Sinds die tijd ben ik niet meer weggegaan. Ik kwam via mijn stage bij Nieuw Groenendaal terecht en hier ben ik steeds meer uren gaan werken. Sinds dat ik vorig jaar afgestudeerd ben van de opleiding werk ik vier dagen in de week en doe ik nu ook werkzaamheden achter de schermen als personeelszaken en financiële administratie.

Haarlem
Buiten Nieuw Groenendaal heb ik in de afgelopen vijf jaar ook een persoonlijk leven opgebouwd in Haarlem. Veel van mijn vrienden wonen hier en ik ben dan ook vaak met hun te vinden voor spelletjes avonden of drankjes op het terras. Het liefste vind je mij ook heerlijk op het strand om van de zon te genieten, nog een reden om in Haarlem te wonen😉.

Nog een klein dingetje wat weinig mensen van mij weten. In mijn vrije tijd speel ik gitaar, ik vind het ontspannend en doe het dus vooral om echt even tot rust te komen.

Nu jullie iets wijzer zijn geworden over mijn leven ben ik ook wel benieuwd naar jullie. Wie weet zien we elkaar binnenkort weer in de gangen van Nieuw Groenendaal voor een kleine babbel!