023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

Normaal lees je in deze rubriek een persoonlijk verhaal van een collega. Deze keer neemt Ingrid Wijnhoven afscheid na 14 jaar. Wij gaan onze lieve collega Ingrid missen. Voor veel leden is zij de afgelopen jaren hun steun en toeverlaat geweest. Een top fitnessprofessional. Zij gaat haar carrière voortzetten in Driebergen.

Beste klanten, kennissen en vrienden,
De meeste heb ik het persoonlijk kunnen vertellen, maar nog niet iedereen. Via deze weg wil ik jullie laten weten dat ik per 1 juni aanstaande Nieuw Groenendaal ga verlaten. Dit was geen makkelijke keus omdat ik het nog steeds naar mijn zin heb mede dankzij jullie. Met heel veel plezier heb ik de afgelopen 14 jaar aan vele van jullie lesgegeven en in de afgelopen 12 jaar ook begeleiding in de fitness gegeven.

Een aantal van jullie zag ik bijna iedere week om samen te sporten, gezellig te kletsen en soms ook lief en leed samen te delen. Na al die jaren voelt het alsof ik afscheid neem van kennissen en vrienden in plaats van klanten. Nieuw Groenendaal is een bijzondere club met een echt clubgevoel en ik ben jullie heel dankbaar dat ik onderdeel mocht uitmaken van deze ontzettende gezellige club.

De afgelopen twee jaar waren lastig met alle Covid maatregelen. Ieders doorzettingsvermogen is behoorlijk op de proef gesteld om te blijven sporten en te komen wanneer het weer mocht. Maar de meesten van jullie zijn de club trouw gebleven al die tijd. En inmiddels zijn de meesten ook weer teruggekomen. Ik hoop dat jullie nog vele jaren blijven sporten bij Nieuw Groenendaal. Blijf in beweging en doe dit vooral met heel veel plezier en met elkaar. Want samen sporten is leuker dan alleen. Bedankt dat ik met jullie heb mogen sporten.

Nu vraag je je misschien af waarom ik jullie ga verlaten. Even in het kort. Toen ik mijn carrière begon bij Nieuw Groenendaal woonde ik in Heemstede op de Binnenweg. Allereerst ben ik gestart met een paar uur lesgeven en vervolgens ben ik stage gaan lopen in de fitness om uiteindelijk in vaste dienst te komen op 1 april 2010. Inmiddels woon ik alweer vele jaren (sinds 2013) in Amersfoort. Graag wil ik na al die jaren op en neer rijden dichterbij huis gaan werken. Vooral ook omdat wij in juli een puppy krijgen waar ik graag veel tijd voor vrij wil maken. Hoe graag ik ook nog steeds bij Nieuw Groenendaal werk, heb ik gezien de reistijd, de komst van de puppy en om meer ruimte te creëren voor werk dichterbij huis, deze moeilijke beslissing genomen.

Voor alles is een tijd van komen en een tijd van gaan. En ik zie het ook als een spannende tijd vol nieuwe uitdagingen. Health Center Hoenderdaal in Driebergen is de sportschool waar ik nu al een aantal uren werk en meer uren ga draaien vanaf 1 juni. Dinsdag 31 mei is mijn laatste werkdag bij Nieuw Groenendaal, hopelijk zien we elkaar nog voor die tijd om persoonlijk afscheid te nemen.
Hartelijke groet, Ingrid