023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

In deze nieuwe rubriek stelt een collega zich aan je voor. Niet alleen op het gebied van zijn of haar specialismes maar ook op een wat meer persoonlijker vlak. Zo leer je de mens achter de professional kennen. In deze aflevering het interview met Ingrid Wijnhoven, multi-getalenteerd sport docent.

Wat is jouw functie binnen Nieuw Groenendaal?
Mijn functie is zeer divers bij Nieuw Groenendaal. Ik heb niet één functie maar wel drie:

• leefstijlcoach / fitnessinstructeur,
• groepslesdocent voor Bodypump, Bodybalance, Bodyshape, Easyfit
• personal trainer

Wat is jouw expertise in je vak?
Klanten op een leuke, veilige en afwisselende manier laten bewegen. Ook als je blessures hebt of als je leeftijd je parten begint te spelen dan ben je bij mij aan het goede adres dankzij mijn deskundigheid, 25 jaar ervaring en kennis van bewegen.

Waarom heb je voor dit vak gekozen?
Ik heb echt van mijn hobby mijn werk gemaakt. Voor mij is er niets leuker dan samen met andere mensen te bewegen. Mensen helpen naar een gezondere leefstijl en het persoonlijk contact is mijn grootste drijfveer. Samen sporten is veel leuker dan alleen. En door samen met andere te sporten ga je toch net iets beter je best doen dan alleen, wat het resultaat ten goede komt. Twee vliegen in een klap!

Hoe lang werk je bij Nieuw Groenendaal?
In april 2021 alweer 11 jaar.

Wat doe je zoal in je vrije tijd?
Wat ik heel leuk vind om te doen is koken met vrienden, wandelen met vriendinnen, fietsen, tuinieren en reizen.

Wat is jouw favoriete sport?
Is dansen een sport? Dan is het absoluut dansen. Heerlijk bewegen op muziek.

Vertel iets verrassends over jezelf?
Mijn meest ultieme uitdaging is reizen samen met mijn vriend door het onherbergzame gebied van Afrika, rijden met een dektent en kamperen midden tussen het wild. En ik durf het bijna niet zeggen, maar ik ben toch wel echt verslaafd aan pure chocolade en dan bedoel ik dat ik zelfs na het ontbijt al een klein stukje neem. Niet verder vertellen hoor 😉.