023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

In deze nieuwe rubriek stelt een collega zich aan je voor. Niet alleen op het gebied van zijn of haar specialismes maar ook op een wat meer persoonlijker vlak. Zo leer je de mens achter de professional kennen.  Lees hier het verhaal van Lisa Meijer, Pilates docent en oprichter van Studio Mama.

Hoi! Mijn naam is Lisa. Al bijna 15 jaar werkzaam bij Nieuw Groenendaal. Tijd voor een korte terugblik, waardering voor Nieuw Groenendaal en een kijkje in mijn leven. Het lijkt me leuk jou te ontmoeten! Ik heet je graag van harte welkom bij Nieuw Groenendaal, of misschien zie ik je wel in mijn les voor zwangeren en mama’s. Tot snel!

Rotterdam
Vier jaar lang was ik student in Rotterdam. Op mijn fietsje reed ik naar school, de dansacademie CODARTS. Van ’s ochtends vroeg tot in de avond dansen. Elke dag ballet, modern, jazz, improvisatie, conditietraining en theorielessen. In de avond repeteren, voorstellingen draaien, voorstellingen kijken en eigen choreografieën maken. Maar ook studeren en af en toe model staan bij teken- en fotografielessen om de boodschappen bij elkaar te verdienen. En elke zondagochtend bij Nieuw Groenendaal lesgeven! Waar ik de energie vandaan haalde? Ik deed iets wat ik leuk vond. Daar kreeg ik alleen maar meer energie van. In 2012 ben ik afgestudeerd als uitvoerend modern danser.
Een prachtig vak met helaas weinig toekomstperspectief

Lesgeven
Ik ben heel veel gaan lesgeven, voornamelijk Pilates lessen. In de danswereld een veel gebruikte methode om sterker en stabieler te worden. Een methode waar jong en oud kan leren bewust en efficiënt te bewegen. Een mooie ondersteuning voor alle bewegingen die een mens maakt in het dagelijkse leven. Al snel kreeg ik de mogelijkheid om een groep zwangeren les te geven. Bij Nieuw Groenendaal mocht ik Zwanger & Fit nieuw leven inblazen. In 2013 ben ik hiermee gestart en ik heb inmiddels tientallen vrouwen mogen begeleiden naar de bevalling toe.

Studio Rondom Mama
Toen ik 2 was riep ik al ‘zelluf doen!. En dat is nog steeds zo. Na het afstuderen schreef ik me direct in bij de KvK. Op dat moment wist ik nog niet dat ik het dansleven achter me zou laten en Studio Rondom Mama zou oprichten. Inmiddels ben ik zelf twee keer moeder geworden en zie ik hoe belangrijk het is om niet alles ‘zelluf te willen doen. Jonge ouders hebben elkaar nodig om de drukke en chaotische jaren met kleine kindjes door te komen. Ik voel me dan ook gesteund door Nieuw Groenendaal en het ontzettend leuke team. Elke week zie je mij achter de receptie. En op donderdagavond geef ik zwangeren en jonge moeders les. Ik ben heel blij dat ik nog steeds deze dames mag begeleiden in hun fysieke en mentale gezondheid.

Met Studio Rondom Mama ben ik inmiddels full time bezig en bied ik verschillende diensten aan zoals; zwangerschapsmassage, mamamassage, babymassage, de cursus Samen Bevallen, Zwanger&Fit, Zwangerschaps Pilates, Postnatale pilates en back in shape voor mama’s. Gelukkig kunnen we vanaf de lente weer buiten sporten en geef ik de volgende lessen vanaf 27 mei.

• Donderdag 19.00 uur Zwangeren Work Out
• Donderdag 20.15 uur Postnatale Mama Work Out

Deze lessen vallen buiten de contributie van Nieuw Groenendaal. Het tarief voor 12 lessen is €160,-. (normaal het tarief van 10). We verzamelen bij Nieuw Groenendaal. Wil je meer informatie of wil je je aanmelden dan kun je mij een email sturen lisa@studiorondommama.nl of bel/app 06 30774523.