023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

Nu we nog even niet binnen mogen sporten hebben wij een fantastisch buitensport programma opgezet. Met een paar klassieke groepslessen zoals, Step, BodyShape, Yoga en Pilates. Maar ook buitensportlessen:  sportief wandelen, nordic walking, hardlooptraining, fietstraining en bootcamp. We hebben ook de fitness naar buiten gebracht voor persoonlijke trainingen en fitness circuits.

Sportief wandelen
Iedere dinsdagochtend van 09.15 uur starten wij in het Groenendaalse bos met een wandeltraining voor iedereen. Wandelend werken aan je uithoudingsvermogen afgewisseld met oefeningen voor kracht, coördinatie en balans. Onder de enthousiaste leiding van Judith.

Nordic Walking
Nordic walking is een intensieve wandelvorm om je lichaam te trainen. Iedereen kan met stokken lopen, maar nordic walking moet je leren. Onder leiding van Rutger leer je alle basistechnieken.

Hardlooptraining
In deze lessen wordt er aandacht gegeven aan looptechniek, loopoefeningen, houding en conditie. De lessen worden gegeven door sportfysiotherapeut Eva de Jong, en bewegingswetenschapper Erik Kleijn. Voor iedereen die een betere hardloper wil worden.

Fietstraining
Iedereen kan fietsen in Nederland, maar wielrennen en mountainbiken is toch net even wat anders. Ga met Rutger op pad voor een combinatie van techniekoefeningen en conditietraining. Graag deelt Rutger zijn ervaring met je die hij tijdens zijn wielren – mountainbike ervaring heeft opgedaan.

Bootcamp
Het woord bootcamp impliceert het al. Dit is een intensieve outdoor les waarbij conditietraining wordt afgewisseld met krachtoefeningen zoals bijvoorbeeld squats, uitvalspassen, push ups, sit ups, sprongvormen en natuurlijk ‘de moeder aller bootcamp oefeningen’ de bureel. Je wordt gemotiveerd door Ingrid en Marije.

Fitness circuit
Het fitness circuit is een les waarbij alle trainingsvormen uit de fitness worden gebruikt. Deze vormen zijn rompstabiliteit, balans/coördinatie, kracht en uithoudingsvermogen. De les start met een warming up en eindigt met stretching/ cooling down. Je traint op de plaats, op je eigen station, met eigen lichaamsgewicht en materialen. Iedereen kan op zijn eigen niveau mee doen. De fitness circuits worden met veel kennis en enthousiasme gegeven door Marije, David, Erik en Eva.

Zie hier ons buitensportrooster. Wil je mee doen met de groepslessen of een persoonlijke fitnesstraining boeken? Reserveer dan telefonisch je plek op 0237600600