023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

In deze spannende en onzekere tijden zijn veel mensen wat meer gespannen en druk met van alles en nog wat. Mensen zijn wat sneller uit balans en hebben een korter lontje. Iedereen kan daarom wel wat ontspanning en adempauze gebruiken. Annemarie van der Zwan heeft de ‘Slow Down and Breathe’ Massage methode ontwikkeld.  Lees hier hoe zij door persoonlijke ervaringen en tot deze methode is gekomen.

Even voorstellen
Mijn naam is Annemarie van der Zwan en ik woon in Haarlem. Ik ben 43 jaar oud en heb een dochter van 16 jaar en een zoon van 11 jaar. Op mijn 40ste ben ik erachter gekomen dat ik eigenlijk al mijn hele leven haast heb en in de toekomst leef. Altijd maar bezig zijn met een volgende stap, een volgende opleiding, een nieuwe baan, meer inkomsten willen. Toen mijn vader twee jaar geleden kwam te overlijden, werd ik me opeens bewust van tijd en hoe kostbaar deze. Ik besloot heel bewust om het anders te gaan doen. Ondanks dat ik altijd lichamelijk bezig ben geweest, met op hoog niveau ballet, fitness en groepslessen zoals Pilates en Yoga leefde ik toch vooral in mijn hoofd. Mijn eureka moment kwam na een rondje hardlopen. Ik merkte dat ik dan altijd weer helder en kalm in mijn hoofd werd.

Ontspanning, mindfulness, ademhaling
Hierdoor ben ik mij gaan verdiepen in mindfulness, yoga, meditatie, mindful running en wandel coaching. Momenteel ben ik bezig met de opleiding Body Mind Release Therapie.  Elementen uit mijn opleidingen en persoonlijke ervaringen gebruik ik nu tijdens de massage. Tijdens het geven van mijn massagebehandelingen merk ik dat ik niet de enige ben met een druk hoofd. Een goede ontspannende massagebehandeling kent natuurlijk veel voordelen, maar een belangrijk voordeel is ook hier vanuit je hoofd weer gaan voelen. In je lijf landen, ontspannen, vertrouwen, spanning loslaten op elke uitademing en nieuwe energie krijgen op elke inademing.

Met Slow Down And Breathe massage wil ik graag zoveel mogelijk mensen bereiken, laten ontspannen en meer energie geven. Je kunt een afspraak maken voor een massage door te bellen met 023 7600600 of door een email te sturen naar info@nieuwgroenendaal.nl.