023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

De strengere maatregelen van de lock down zijn van kracht maar gelukkig mogen wij openblijven. Dit geldt voor zowel de praktijk als voor de fitnesszaal. Helaas kunnen de groepslessen binnen de komende twee weken niet doorgaan. Op basis van de maatregelen kunnen wij het volgende bieden:

Fitness
Nu de groepslessen niet door kunnen gaan zullen er meer leden in de fitness gaan sporten. Wij zullen de capaciteit daarvoor uitbreiden naar maximaal 15 sporters per uur. Op de uren dat er normaal groepslessen zijn kan er ook gebruik worden gemaakt van de aerobiczaal. Hier zullen ook materialen beschikbaar zijn zoals matten, gewichten en spinningbikes. Om alle leden de kans te geven om te komen sporten kun je de komende twee weken in eerste instantie maximaal 2 fitness uren per week boeken. Mocht blijken dat er voldoende ruimte is dan zullen wij dit weer aanpassen. Na deze 2 weken gaan wij ervan dat er weer onbeperkt gereserveerd kan worden.

Buitensportlessen
Onze buitensportlessen gaan wel door. De regels hiervoor zijn: Er geldt een maximum van 2 personen per groepje (exclusief instructeur).  De deelnemers onderling houden 1,5 meter afstand. Er mogen meer groepjes naast elkaar sporten als:

  • De groepjes minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar houden;
  • Er een duidelijke afbakening is van de verschillende groepjes;
  • En zij niet mengen.

Al onze lessen zijn gebaseerd op het protocol ‘Verantwoord Sporten protocol’ voor een veilige sportomgeving.  Ons aller gezondheid staat hierbij uiteraard voorop.

Kleedkamers, sauna en douches
Onze kleedkamers en douches zijn in principe gesloten, maar mogen wel gebruikt worden voor de lockers en het toilet. Maar als het niet nodig is om de kleedkamers te gebruiken dan vragen wij jullie om zoveel mogelijk de tassen en jassen in de hal boven te plaatsen en het pand na de training via de welbekende nooddeur te verlaten. Dit om zo min mogelijk contacten te laten plaatsvinden. De sauna’s blijven wel open en de saunagangers mogen gebruik maken van de douches. De kleedkamers zijn door de luchtzuiveringsinstallatie met UV-C licht optimaal veilige ruimtes.

Koffiecorner
Onze koffiecorner blijft helaas gesloten voor sportende klanten en patiënten. De lounge is vooral bedoeld voor wachtende patiënten. Wij willen onze sportende leden vragen direct naar boven te gaan naar de fitnesszaal of aerobiczaal en na afloop niet te socializen in de lounge. Hoe minder mensen in de wachtruimte hoe veiliger.

Mondkapjes
Ons dringende advies is om mondkapjes te gebruiken. Dit geldt voor patiënten en sportende klanten. Wij adviseren om met een mondkapje binnen te komen tot aan de sportzaal. Tijdens het sporten hoef je geen mondkapje op en na het sporten weer wel zolang je binnen het pand bent.  Wij zullen als personeel ook zoveel mogelijk de mondkapjes dragen tijdens het lopen door de gangen, behandelkamers en oefenzalen.