023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

Wij gaan ervan uit dat vanaf donderdag 19 november de gedeeltelijke lock down weer van kracht is en we teruggaan naar de situatie van oktober. Dit betekent dat wij de volgende activiteiten kunnen aanbieden:

FITNESS
Je kunt vanaf 19 november weer onbeperkt fitness uren reserveren.

Groepslessen
Voor de groepslessen binnen en buiten geldt een maximaal aantal van 12 deelnemers. Voor de spinninglessen is dit 10. De belangrijkste regel blijft 1,5 meter afstand. Voor de buitenlessen en zwembadlessen geldt tevens dat het aantal deelnemers per les wordt onderverdeeld in groepjes van 4. Dus bij een maximaal aantal deelnemers van 12 krijg je 3 groepjes van 4 waarbij de afstand onderling 1,5 meter moet zijn en de afstand tussen de groepjes meer dan 1,5 meter.

Kleedkamers, sauna en douches
Het gebruik van de kleedkamers en douches blijft gelijk aan de periode van 5 t/m 18 november.

Koffiecorner
Onze koffiecorner blijft helaas gesloten voor sportende klanten en patiënten.

Mondkapjes
Ons dringende advies blijft om mondkapjes te gebruiken.

Sportivity
Je kunt reserveren via onze Sportivity reserveringsapp. De cardio apparatuur in de fitnesszaal kan worden gebruikt voor lichte training voor maximaal 10 minuten per apparaat. Voor het reserveren kun je onze Sportivity app downloaden via de app stores. Samen met je emailadres als gebruikersnaam en je aangemaakte password krijg je toegang tot Sportivity. Je kunt onbeperkt lessen reserveren. Je kunt je ook in de app afmelden als je niet komt. Dit is voor ons belangrijk aangezien we nu nog een maximaal aantal sporters kunnen toelaten. Je kunt je lessen 8 dagen van tevoren boeken.

Heb je vragen laat het ons weten via email info@nieuwgroenendaal.nl of bel met 023 7600600.