023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

Het is herfst, de kleuren veranderen, de temperatuur daalt en de wind trekt aan. Tijd om de buitengym tent af te breken en nog een aantal van onze activiteiten naar binnen te verplaatsen. Wij hebben het aantal groepslessen verder uitgebreid en uiteraard blijven wij ook een aantal buitensportlessen geven in de komende periode.

Waarom bewegen belangrijk is om je weerstand hoog te houden lees je verderop in deze nieuwsbrief. In oktober hebben wij daarom weer een keur aan mogelijkheden voor je om fit te blijven. Al onze lessen zijn gebaseerd op het protocol ‘Verantwoord Sporten protocol’ voor een veilige sportomgeving.

Hieronder de activiteiten die wij aanbieden in oktober. 

  • Fitness
  • Groepslessen binnen
  • Buitensportlessen
  • AquaFit zwembad
  • Sauna

Je kunt onbeperkt reserveren via onze Sportivity reserveringsapp. De cardio apparatuur in de fitnesszaal kan worden gebruikt voor lichte training voor maximaal 10 minuten per apparaat. 

Voor het reserveren kun je onze Sportivity app downloaden via de app stores. Samen met je emailadres als gebruikersnaam en je aangemaakte password krijg je toegang tot Sportivity. 

Je kunt onbeperkt lessen reserveren. Je kunt je ook in de app afmelden als je niet komt. Dit is voor ons belangrijk aangezien we nu nog een maximaal aantal sporters kunnen toelaten. Je kunt je lessen 8 dagen van tevoren boeken. 

Heb je vragen laat het ons weten via email info@nieuwgroenendaal.nl of bel met 023 7600600.