023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

Wij hebben voor alle behandelkamers een luchtbehandelingsapparaat aangeschaft. Als het buiten kouder wordt, is het minder aangenaam om het raam open te hebben. Dit apparaat heeft een hepafilter en zuivert de lucht van stof, pollen en virussen voor 99,9%.

Met deze luchtzuiveraar hebben we zoveel mogelijk virusvrije lucht in de behandelkamers. 100% veilig wordt het echter nooit. Dus de andere veiligheidsmaatregelen als afstand houden, handhygiëne, contactoppervlakten desinfecteren en mondkapjes blijven we ook toepassen.

Onze praktijk is volledig open voor al uw klachten. In verband met uw en onze gezondheid blijven wij u de volgende triage vragen stellen om uw gezondheidssituatie in te schatten.

  1. Heeft u een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?
  2. Heeft u de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad?
  3. Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  4. Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

Als u alle vragen met “nee” kunt beantwoorden, kunt u op de normale wijze behandeld worden. We houden daarbij nog steeds de hygiëne regels in acht en houden waar mogelijk 1,5 meter afstand. De fysiotherapeut zal waar nodig Persoonlijke Beschermings Middelen dragen. 

Er zal wel meer gebruik worden gemaakt van videoconsulten, bijvoorbeeld bij de intake. Dit zal bij het maken van de afspraak worden meegedeeld en u zult dan een persoonlijke uitnodiging voor het videoconsult ontvangen.