023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

Ontgiften is het reinigen van het lichaam van afvalstoffen. Minder dierlijke voedingsmiddelen, meer plantaardige producten, groene thee, zeewier, veel (groene) groente en periodiek vasten zorgen ervoor dat vetcellen zowel vet alsook een deel van de opgeslagen gifstoffen loslaten. Met als gevolg dat je slanker en energieker wordt.

Iedereen weet dat als je wilt afvallen je meer moet gaan sporten en je je voedingspatroon moet aanpassen. Maar overgewicht komt niet alleen door te veel eten en te weinig bewegen. Een nieuwe oorzaak, eentje die sluipend het lichaam binnendringt, is vervuiling van het lichaam door gifstoffen.

Volgens recent onderzoek is vervuiling van het lichaam met gifstoffen een sluipende dikmaker. Gifstoffen bevinden zich overal om ons heen. Ze kunnen zich vastzetten in je vetcellen.

Ga je ontgiften dan is het  belangrijk om daarbij te sporten. Doe je dit niet, dan komen de gifstoffen wel vrij, maar blijven deze circuleren in je lichaam. Uiteindelijk worden de gifstoffen alsnog weer opgeslagen door je vetcellen. Door te sporten en te zweten zorg je ervoor dat je gifstoffen extra goed vervoerd worden en worden uitgezweet. De kans dat je op gewicht blijft is hierdoor groter.

Verder kun je het ontgiften ondersteunen door middel van extra (groene) groenten en zeewieren. Onderzoek toont aan dat groene groenten onze lichaamscellen beschermen tegen veroudering en bovendien helpen bij het afvoeren van gifstoffen in ons lichaam.

Heb je interesse in ontgiften onder begeleiding? Annemarie biedt de Fittergy Vegan Detox Boost aan. Dit is een detox kuur van 10 dagen op basis van plantaardige voeding en voedingssupplementen in combinatie met elke dag 60 minuten een lichte training zoals wandelen of fietsen.

In deze periode doe je ook 2 keer een intensieve interval training zoals bijvoorbeeld 30 minuten spinning en minimaal 1 sauna bezoek om flink te zweten.

Voor meer informatie kun je terecht op www.fitfeelsgoodtrainer.nl.