023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

Mijn naam is Nancy van Diesen en vanaf 1 mei zullen jullie mij regelmatig in een jasje van Nieuw Groenendaal tegenkomen. Ik heb in 2011 stage gelopen bij Nieuw Groenendaal en vorig jaar heb ik ingevallen tijdens de vakanties van Daisy en Eva.

De afgelopen 6 jaar heb ik bij Fysio Cura Plaza in Hoofddorp gewerkt. De werkzaamheden daar zijn vergelijkbaar met die van Nieuw Groenendaal. Beide praktijken richten zich op dezelfde doelgroepen.

Buiten de uren in de praktijk heb ik de wedstrijdbegeleiding, spreekuren en revalidatietraining verzorgd bij SCW Rijsenhout (voetbal) en Hoofddorp Pioniers (honkbal). Op deze manier ben ik steeds meer vertrouwd geraakt met sportblessures.

In de tussentijd heb ik de cursus Dry Needling afgerond in 2017 en heb ik mij ingeschreven voor de master manuele therapie in Utrecht welke september 2018 zal starten.

Daarnaast heb ik mij verdiept in de haptonomie en mag ik mijzelf haptonomisch professional noemen. Haptonomie betekent letterlijk; de leer van het menselijk gevoel en gevoelsleven. De haptonomie kan je weer in contact brengen met jouw basis en behoeften. Soms heel handig om even bij stil te staan.

Naast al deze werkzaamheden deed ik tot enkele maanden geleden aan Krav Maga, Crossfit en Paardrijden. Ook heb ik 15 jaar gehockeyd bij de Reigers in Hoofddorp. Maar ik moet bekennen dat ik momenteel vrij weinig uitvoer. Tijd voor een nieuwe sport. Verder geef ik Crossfit, bootcamptraining en circuit training.