023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

De eerste maand van het nieuwe jaar zit er alweer bijna op. De eerste goede voornemens zijn waarschijnlijk al gesneuveld. Het fitnessen met een sportief doel voor ogen kan je helpen door te zetten zodat je kan ervaren wat fitheid voor je kan betekenen. Zeker voor mensen waarbij sporten en bewegen niet van nature komt.

Charles Homs is al een aantal jaren lid bij Nieuw Groenendaal. Charles traint bij ons niet omdat hij fitness leuk vindt maar vooral omdat hij ervaart wat het doet voor zijn gezondheid. Het helpt bij het bereiken van zijn doelen. Charles heeft speciaal getraind voor de wintersport met onze trainer en leefstijl coach Ingrid Wijnhoven. Hierbij zijn ervaring die hij Ingrid mailde;

“Ik wilde je laten weten dat alle oefeningen die we gedaan hebben voor het skiën tot een zeer goed resultaat hebben geleid. Ik was beduidend minder stijf, kon vlot alle pistes af – inclusief zwarte pistes die normaal niet zo mijn favoriet zijn. En uiteraard kosten het, ondanks de zware sneeuwval deze winter, niet al te veel energie. Kortom, alle voorbereidingen waren prima en ik heb nog nooit zo fantastisch geskied. Hartelijk dank voor de prima begeleiding!”

Zoals Charles hebben wij al veel klanten kunnen helpen die in aanleg wat minder sportief zijn. Door het samen bepalen van een sportief doel en het opstellen van een gericht fitness programma hebben veel klanten dezelfde ervaring als Charles. Beter kunnen skiën met minder spierpijn, sneller kunnen hardlopen, minder blessure gevoelig, een betere golfswing, krachtiger kunnen roeien, meer uithoudingsvermogen tijdens het bergwandelen en beweeglijker op de tennisbaan zijn een aantal voorbeelden hiervan.

Onze trainers kunnen je hierbij uitstekend adviseren en een specifiek programma voor je opstellen. Je kunt een afspraak maken in de fitness of je kunt bij de receptie een afspraak laten inplannen. Ga in gesprek met je trainer en ervaar zelf wat gerichte functionele fitness voor jou kan betekenen.