023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

Het werkt erg motiverend om samen met anderen te sporten. Het motiveert je niet alleen om te blijven komen naar de les, maar het zal ook je intensiteit verbeteren. Onze instructeurs dagen je uit om het maximale uit de groepsles te halen en tegelijkertijd stimuleer je elkaar om de les vol te houden. Het volgen van groepslessen heeft een aantal interessante voordelen.

Enthousiaste, professionele instructeurs
Alle onze groepslessen worden gegeven door enthousiaste, professionele groepslesinstructeurs. Ze motiveren je niet alleen om tot het uiterste te gaan, maar ze controleren ook of je de oefening goed uitvoert. Er wordt gelet op je techniek en uitvoering zodat je het resultaat behaalt dat je wilt.

Vast sportmoment
De groepslessen worden iedere week op vaste tijden gegeven. Misschien vind je dat in eerste instantie lastig omdat je naar de sportschool wilt wanneer het jou uitkomt. Maar het kan ook juist motiverend werken. Vind je de groepsles op dinsdagavond heel leuk? Dan zorg je ervoor dat je iedere dinsdagavond vrijhoudt voor die les. Zo komt het in je systeem en wordt de kans groter dat je geen les overslaat.

Jouw niveau
Je kunt bij de groepslessen meedoen op je eigen niveau! Vaak geeft de instructeur meerdere opties om een oefening uit te voeren. Een zwaardere versie voor de meer gevorderde sporters en een wat minder intensieve oefeningen voor een beginner. Geef ook altijd aan als je een blessure hebt, dan kun je andere oefeningen doen mocht het te belastend zijn.

Gezelligheid
Uit onderzoek blijkt dat bijna 40% van de volwassenen in Nederland zich wel eens eenzaam voelt. Een oorzaak is dat we allemaal zo druk zijn, en te weinig tijd maken voor dingen die we echt belangrijk vinden: de mensen om ons heen. Onze tip? Combineer! Kom met een vriend of vriendin naar de club, doe samen een groepsles en drink na afloop een kopje koffie. Gezellig!

Probeer en doe mee!
Twijfel je nu nog om een keer een groepsles te proberen? Vraag aan een van de fitnessinstructeurs welke groepsles hij/zij jou aanraadt om te proberen. Een groepsles passend bij jouw sportdoelen.

Sport je nog niet bij ons? Kom dan een gratis proefles volgen om te kijken of het wat voor jou is!