023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

Vanaf september is er weer elke donderdagavond Zwanger&Fit. Een actieve les met ruimte voor ontspanning, ademhalingstechnieken en theorie over de zwangerschap en bevalling. Lisa is terug van zwangerschapsverlof, dus meld je aan! Lisa@studiorondommama.nl of stuur een app naar 06 30774523. 

Zuurstof en voedingsstoffen

Bewegen en sporten tijdens je zwangerschap is enorm belangrijk. Door het sporten zal je bloedsomloop goed blijven stromen waardoor jij en je kindje genoeg zuurstof en voedingsstoffen krijgen. Door te sporten tijdens je zwangerschap blijf je fit, sterk, soepel en zal je minder klachten ervaren. Ga je fit de bevalling in? Dan is je herstel na de bevalling relatief snel!

Wat doen we in de les?

Tijdens de les geven wij aandacht aan de conditie, kracht, houding en stabilisatie van de rug en het bekken. Hiervoor wordt onder andere de Pilatesmethode gebruikt. We doen oefeningen op muziek en daarna een circuittraining. Iedereen kan dus op haar eigen tempo en niveau sporten. We sluiten de les af met aandacht voor ontspanning, ademhaling en theorie over de zwangerschap, bevalling- en kraamperiode. Daarnaast is er gelegenheid voor vragen en het delen van ervaringen. Bewustwording en bewegen tijdens je zwangerschap is belangrijk. Niet alleen voor jou, maar ook voor je ongeboren kindje.