023 7 600 600 info@nieuwgroenendaal.nl

In deze persoonlijke rubriek stelt een collega zich aan je voor. Niet alleen op het gebied van zijn of haar specialismes maar ook op een wat meer persoonlijker vlak. Zo leer je de mens achter de professional kennen.  In deze aflevering onze nieuwe groepslesdocente Patricia Boon. 

Hi leden van Nieuw Groenendaal,

Mijn naam is Patricia, ik ben een 32-jarige gepassioneerde fysiotherapeut, personal trainer en groepslesdocente.  Ik heb een grote passie voor revalidatie, sport en gezondheid. Als klein meisje van 10 jaar ben ik door mijn dansdocent geïnspireerd om groepslessen te gaan geven, zo begon de start van een carrière als streetdance en hiphop docent. 

Sinds mijn 16e jaar ben ik mijn vaardigheden en kennis op het gebied van fitness en revalidatie verder gaan ontwikkelen via de opleidingen aan het CIOS, masters op de AALO en de Fysiotherapie Bachelor die ik in Nederland en Australië heb mogen volgen.

Nu 17 jaar verder, heb ik mij gespecialiseerd in voeding, personal training en groepslessen zoals: bodypump, bodyattack, aerobics, steps, outdoor sport, spinning. Maar ook als fysiotherapeut bij de ATP challengers en ITF-tennis tours in Italië, rugby in Australië, voetbalteams en fysiopraktijken in Nederland, heb ik veel mooie ervaringen opgedaan.

Ik kan niet wachten jullie te mogen verwelkomen in mijn lessen en met een energieke sfeer, samen jouw doelen te behalen.